10 maj 2012

!?!

..igår titta jag på gamla bilder, hitta en bild på mig och Freddy som var tagen år 2008. 



Då jag såg bilden skratta jag och kunde inte tro mina ögon, har vi sett unga och fräscha ut någon gång?
Senare på kvällen tyckte jag inte det var så roligt mera. När blev vi gamla och hängiga? När blev min man lite småfet och jag stripig och grå i annsiktet?
Jag känner mig ännu relativt ung, trodde jag såg ung ut, men nu känner jag mig bara ofräsch och hängig. What happened? Hur kommer jag att se ut som 30? Vågar inte tänka på saken.

2007

2008

2009

2010

2011
Och sedan vill jag inte mera visa bilder på oss, på sista bilden har jag ännu "the shine" från graviditeten, men nu är den förlorad. Dessa bilder påminner mig även om att jag skulle ju göra någonting åt mitt stripiga hår, nu eller efter sommaren?


Besvikelse..

...var idag till Itis och kolla in nya p.o.p. butiken, kan lätt säga att det var bara crap, hade ens väntat mig en ballong åt Noomi och kanske ett par byxor, men nada. Dåliga erbjudanden och inget roligt åt barnen, grr..



Men roligt var det i köpcentret för det, var med min syster där och gick omkring, bästa motionen ever. Noomi var överhullug och villa bara stå i vagnen och skrika och hoppa. Är helt mörbultad och sitter nu inburrad i soffan, tänker inte stiga upp härifrån förrän jag skall och sova..eller kanske jag blir här och sova...



På söndag är det morsdag, spännande, äntligen får även jag fira mig själv, eller bli uppvaktad för att vara ärlig. Själv tog jag ju Freddy till Tallinn för farsdags veckoslutet, bjöd på skumppa, övernattning på hotell och annsiktsvård...vad månne jag kan vänta mig?:)