18 oktober 2013

Urk..

..varför skall man alltid föräta sig på fredagar? jag mår illa. Och så blir man ju sedan trött redan tidigt då man inte får luft och får typ syrebrist.

Men iaf har vi fått hyllan nu på plats, jee, imorgon skulle jag villa gå och kolla in lite stuff som kunde pryda hyllan, ljus såklart, älska ljus. Sedan tar jag även kanske en sväng och ser på mattan, kanske jag tar Nomssan med? Kanske jag är galen?


Och projekt dockhus är nästan färdigt, ville fixa om Nomssans dockhus då det var så tråkiga färger på det, nu är yttre väggarna målade i hennes stil, någon gång skall sedan inredningen fixas.


Har kollat på resor nu sedan ungarna gick och sova, blir galen, är så jäkla tungt och krånligt att jag tom funderar på att inte fara på resa bara för att jag är så lat att söka. Jobbigt liv jag har.

Men på tal om barn som sover...har börjat ny taktik med att sätta Saga och sova..tidigare somna hon ju bara typ fastklistrad vid en eller sedan då man vagga henne som en dåre..och då kunde hon ju även skrika hur länge som helst...nu har vi bara kylmästi satt henne i sängen, sagt godnatt och sedan gått ut...5min metoden..och efter nu 4 nätter och dagar av det har det börja ge resultat, idag då jag förde henne upp blev hon lite sur då hon förstod att hon skulle hamna i sängen, pep en gång, och sedan somna hon, halleluja!! Låt oss nu bara hoppas på att detta fortsätter.

Lite annorlunda..

..idag har varit en bra dag..natten gick bra(nog för att jag ändå e världens tröttaste)..och dagen starta vi med att hälsa på hos Heidi, Alina och
Albin..Nomssan fick ny lekkamrat och det gick riktigt bra..vi fick tom kaffet drucket:)


Senare fick vi faster Frida på besök, uppskattar alltid vuxet besök, fick dessutom världens godaste kaffe som jag tänker dricka upp..mmmm!!

Idag får jag min stringhylla..jee..så den ska upp på väggen..sedan skall det badas, ätas hampparen och drickas mojiton(bra fredagslyx)..imorgon är det tuparen som gäller..så kanske man är pigg för kommande vecka..då är det igen massa program på agendan..busy mom:)

Ps..mysigt med lite snö, Nomssan blev så glad..men glädjen vara inte länge:/