5 mars 2012

Miras Polttaren

..jaa nu var det ju så att inte blev det någon lugn mysig familjeweekend på v-slutet, nej, utan vi överraska Freddys syster Mira på lörda morgon kl.8, time for POLTTAREN!! Vi började dagen med att äta morgonmål och dricka mimosa. Vi fortsatte till en agilityhall, där skulle Mira visa sina skills med att lära en icke-agility-van hund tricks..det gick för bra. Resten av dagen var det lunch, studioinspelning, dans, bastu och middag. En alldeles perfekt dag. Mira verka ha kul, likaså alla andra, lärde känna en massa trevliga nya människor och nu har jag sjukt i hela kroppen.


Gårdagen gick till att bara vara otroligt lat, låg på soffan typ hela dagen och kvällen, helt smart kanske då jag skall orka på jobb imorgon igen.

Idag fyller fröken 7mån, dagen till ära har hon börja lära sig komma frammåt, men bara om man har ett tillräckligt bra lockbete. Det ser otroligt underhållande ut, hon skjuter upp rumppan i taket, men huvudet bara ligger på golvet och blir halft under kroppen då hon sedan sparkar frammåt med benen. Armarna kan hon inte använda på samma gång som benen, utan river sig sedan lite frammåt emellanåt. Men its a start, tror det snart går snabbare frammåt, iik.

Härligt med sol ute, solglasögonen fram!!