27 september 2012

Urk..

..nåja nu är värsta lukten borta, tack gode gud att jag inte mår illa mer för då skulle jag ha dött när jag kom hem!!

Annors även börjar det vara säsong med att tända ljus, en bra sak med de mörka höstkvällarna. Mysigt.

Köpte även en rund matta till köket, är ännu inte helt 100% säker med de n, do I like it or not? Ville lite söndra de fyrkantiga linjerna med lite mjuka runda linjer i mitten av hela kalaset, tanken bra men resultatet?

News part 3..

..ja som redan många vet av er så håller vi på att sälja bort våra hundar, det finns helt enkelt ingen tid för dem som ger dem ett sådant liv dom behöver, jag jobbar långa dagar och Freddy har sedan barn att ta hand om. Har även hobbyn vi håller på med så sedan stressar man alltid med att måsta komma hem i tid till hundarna, och sådant liv kan/orkar/vill jag inte leva längre. Även med vagnen är det jobbigt att vara ute och gå med dem då ena hunden vill snabbare fram och andra bromssar, nej tyvärr, alla har ett bättre liv om vi skiljs åt. Ni får kalla oss svaga men jag bryr mig inte. Klart vi kommer att sakna dem, men då kan jag alltid se på den här bilden..det som mötte mig idag efter en stressig dag..

Mobbning..

..var ju även på barnjumppa idag, en asig unge skrapa Noomi i annsiktet:( hon är en elak unge, skuffar och river de andra barnen utan orsak, rör hon min Nomppa igen ska hon få sig!!!

Shop shop..

..jaa kanske man är lite tidigt ute men idag har vi fått handlat en stokke till åt oss, bästa barnstolarna ever så den andra måste ju också få en. Hitta även en vit rund matta till köket, man vill ju ha varmt under fötterna när man kokar te:)
Next ikea...