5 januari 2012

Snörvel..igen...

...atchoo atchiii...nysa..snyta näsan..dricka te..tycka synd om sig själv..snyta Noomis näsa..frysa..äta piller...jag H-A-T-A-R att vara flunssig!! tidigare har jag insjuknat typ 1gång i året, nu är det redan 4-5 på ett halv år nästan, så otroligt orättvist. Och synd är det ju om lillen som också är så snorig, fast hon verkar inte minda, hon nämligen gillar sådär i smyg då ja suger snor ur hennes näsa.

Värsta med att vara sjuk är ju när planerna skiter sig, skulle idag på lunchdejt, men det sket sig, imorgon är det som sagt tjejkväll, och det vill jag ju inte heller missa!! Och sen är det ännu innebandy träningar idag, har inte varit på evigheter nu så skulle verkligen VERKLIGEN villa fara, snyfft, måste ju tänka på mina linjer(äter världens godaste kvargbulle).

Det regnar, älskar regn, älskar att sitta inne och se ut då det regnar, kanske jag sedan också är en laiskiainen som fb mena.

Nu kan jag inte annat än att vänta att min man kommer hem och tar hand om mig..i wish...



ps. har nu köpt en kista!!! den är över 100år gammal, troligen närmare 200, den är fin, perfekt och påväg hitåt från kimito...wooop!! Noomi skall få den finaste lek-kistan ever.