3 mars 2013

Not tonight please..

...joo inatt får bebe ännu hållas inne tack..min man kom hel hem från vargspåret, men lite semi handikappad är han med då han kanske inte är i sitt livs form att skida 30km..och jag kan ännu inte gå som en normal människa, foten är som en fotboll, så inatt behöver vi vår sömn, tack.



Hurraa..

..idag skidar min man vargspåret för första gången, 30km är det som gäller och bra har det väl gått hittills då han verkar vara vid liv. Heja heja.

Mindre bra går det för mig, då jag skulle föra de hurttiga skidbisarna till starten tänkte jag krocka med en annan bil, var så otroligt hal nedförsbacke att vi bara gled mot bilen fast jag stod på bromssarna, och just före krock bestämde jag mig för att hellre offra bilen genom att styra mot bergsväggen brevid, men då fick jag den att stanna som tur, så bilen och bisarna är skråmfria, jag däremot försträckte eller gjorde något annat harm med foten. Man skall alltså tydligen inte ha på sig fläpetifläpp skor utan hårt botten på sig då man kör, för nu kan jag inte gå på foten, den är svullen och asigt sjuk, great, vet inte hur jag skall klara av livet hemma ensam med Nomppan då man är handikappad, och dessutom konstans springande till rådgivningen som nu börjar. Så tydligen får man inte vara frisk/må bra här inte...