22 april 2012

Våren som kom...

...idag har vi fått njuta av våren. Börja dagen med att besöka mega bebekirppis, gjorde små fynd, några plagg och en marakass, försöker väcka musiken i Noomi(next lady gaga? ingen press)

Efteråt har vi njutit på var lilla bakgård. Solen skiner direkt på den, det var minst +30 i solen där, Noomi var helt såld, ojoj va vi skall bli soldyrkare tillsammans hon och jag.






Imorgon blir en skön dag, Noomi far till famo och skötas på morgonen, jag är ensam i vårt hem, ENSAM!! så efter att fått vara lite för mig själv far jag sedan på massage till stan, en timmes härlig massage. Obeskrivbart.

Får se vad mer härligt nästa vecka har att ge.

Sunday fiilis..

Jag lever gott folk, det gjorde jag inte igår, men uppsteg från de döda. Härligt.

Fredagen var fest, fest och mera fest. Allting var roligt, spännande, fiiilis...tills det blev shotts, folk får inte bjuda på sådant!!! Jag själv klarar av att dricka måttligt, men då folk börjar bjuda på stuff..liksom överlopps, då slutar det dåligt, tyvärr blev det så och det får jag skylla mig själv för. Nu har jag iaf bestämt mig för att inte ens snusa på alkohol på en lång lång tid. Fast det var roligt saknar jag inte det ett dugg, alltså att vara ute. Det är inte värt det hur man mår nästa dag. Lite fiilisbilder-->