9 november 2011

Tung dag vol 2

Idag var det TIDIG väckning, fy vad hemskt, kan inte komma ihåg när jag vaknat före kl.9 senast, wow, men iaf, det var zonterapi del 2 idag, och vad har vi märkt för skillnad? Nå idag har vi inte hunnit fundera så mycket eftersom det varit ståhejj hela dagen och har inte suttit stilla en sekund. Men en progress var att hon nu har börjar suga på tutten, vilket hon ALDRIG gjort tidigare, och detta lova ju terapeuten att hon skulle fixa. Men nu är det bara att varje dag ge tutten åt Noomi så hon kommer ihåg den. Tydligen hade hon lite spänd tunga och därmed inte ville ha tutt i munnen, prova även med nappflaska och även det gick lite bättre, men tror innehållet inte är gott så det är problemet nu.

Aldrig sett sådan här bild eller hur?:)

Idag fick Noomi även tre vaccinationer, så någon bra dag kommer detta inte att bli, gett lite panadol just in case, vill ju sova inatt!!

Idag var det även babysim<3 SÅ roligt var det inte tyckte Noomi, allt var så nytt och massa konstiga ljud omkring, om int att tala om sjuka ben efter vaccinationerna och huvudet yrt efter zonterapin. Men nu är vi hemma och hoppeligen får vi njuta alla tillsammans denna kväll.

Lilla ängeln<3