7 februari 2012

Spännande..

..Imorgon har vi rådgivning, lite nervös för vikten, fast man inte skall panikera över sånt, men är Noomi över 7kg eller ej? Lets hope so!!

Iaf behöver jag inte bära på sådana här..pust..

Lets continue..

..jag vet att jag marrat om detta tema redan länge, sömnskolan, måste bara meddela att inatt gick det sådär, vi sov till halv 5(nytt rekord), men var sedan vakna en timme, och vaknade sedan 7 för att äta, och klockan 10 ville vi stiga upp, så att såhär har våran natt sett ut. Helt ok.

Jag blir bara mer och mer utmattad då jag tänker på de kommande veckorna, båtmässan som börjar på fredag och därmed innebär att Freddy bor på mässcentret, och direkt då mässan tar slut så styr han kosan till u.s.a., där tänkte han bo i 1½vecka. Att bli ensam med en liten sötnos som kräver all uppmärksamhet i världen, två hundar och ett dammigt hem är inte SÅ inspirerande, ni kan räkna med en burn out ME efter det här, vet inte hur jag skall orka, thumbs up.

Imorgon får jag starta min karriär som yh-mamma genom att fara på babysim ensam, så jävla deprimerande, veckosluten får jag även sitta hemma ensam. Tyck synd om mig. Nå tur är det lite fest på lördag som kanske piggar lite upp en, eller gör livet ännu tyngre på söndag.

Noomi säger Hej och tack för den fina filten som hon inte kan vara utan.