23 februari 2014

Inre kamp..

..den här dagen har varit ganska kämppig..jag vet inte vad jag skall fundera, jag kan inte tro att Tomppa är aggressiv, han har aldrig gjort en människa illa, aldrig. Han är en terrier, så visst, han älskar sin egen röst, han är super ivrig, hoppar på folk och skall pussas, men aldrig att han har bitit någon. Noomi älskar Tomppa, för med honom får hon leka och busas, ibland är hon kanske lite väl hårdhänt med honom men aldrig att han skulle ens så mycke som morra åt henne. Därför vill jag ännu nu ta reda på vad som verkligen hände, och finns det andra utvägar, eller har det slått slint i hans huvud? För inte känner jag att jag är rädd för att han skall göra något åt kidsen.



En hel dag kvar och så kommer F hem, jag tror jag kommer att somna direkt och sova till onsdag.

Men nu hoppas jag på en bättre natt..imorgon skulle det vara lekis för Nomppa, skulle göra bra åt henne, så hoppas vi får sova inatt..

Never mind..

..Saga sov en timme..iställe för tre..nu kan jag helt enkelt inte sluta klaga på det här skitet, för jag är helt för trött att göra annat..visste inte att man kan bli såhär trött! Och Saga har skrikit i ett sträck..blir kanske pikkujätti senare..för kanske det ändå är öronen? Eller det skulle ju vara min tur..

Day of shit..

..tar det aldrig slut? Jag tror freddy valde sämsta tiden att fara utomlands. 

Igår var dock en bra dag, fick några timmar egentid, var med syrran och cruisa, gjorde susen för jag hann redan börja sakna kidsen under tiden..har vi hamnat i symbios? 
Eftråt for jag till min andra syster där vi bara tog det lugnt, det var nice, och barnen kunde tom bete sig fastän alla hosta i kapp.


Men idag, eller för att börja med inatt, så har Saga sovit usselt, hostat och jämrat sig med jämna mellanrum, jag sov i samma rum som henne..eller "sov"..så ksn inte påstå att jag är pigg nu. Och när vi steg upp var hon varm och gnällig, och sedan dess har trenden fortsatt, så jag droga henne med allt man kan just in case för att det skulle bli ännu värre, så får se hur hon nu är efter dagssömnen. Magen hennes har också varit lös, så jag hoppas på att det är tänder på kommande!!

Men för att man nu inte skulle komma allt för lätt undan under denna tid ensam så hade Tomppa(vår hund) idag attackerat mammas granne utan varning och bitit henne i benet..varit helt tokig, så nu sitter jag här ensam, trött, besviken, ledsen..har jäkliga beslut att ta, eller finns inga alternativ i detta skede, livet suger för tillfället så mycke att jag bara vill sjunka under jorden för en tid..enda som just nu är positivt är att barnen sover gott och Freddy snart vaknar på andra sidan jordkloten och jag får prata med någon om det här..