24 oktober 2011

Love sibbo..

..har inte ångrat en sekund att jag flyttade hit, verkligen en super plats, varför har jag någonsin angstat som ung över att bo här?
Idag provade jag på zumba för första gången i mitt liv, det ordnades på en plats där jag som ung bruka dricka mig full, så det var intressant att se platsen i nyktra ögon. Zumban var nice, skall definitivt fortsätta med det, men det bästa av allt är människorna där. Medelåldern där var säkert över 50år, äldre damer som dansa och svängde med sina åderbrock, det var glatt humör och ingen titta fräckt på den andra.

Det är så stor skillnad från att träna i Helsingfors, där skall man helst inte sätta foten ifall man inte just varit på solariet, vara fullt mejkad, väga högst 50kg och ha de spändaste och minsta kläderna på sig, urk, därför älska Sibbo:)


Nu skall jag se på Diili och Harkimos kalkonhals göra workout..

ps. borda ändå byta namn åt gumman? hjälp --> prinsessan

Länge sen senast..

..hej mina vänner, haft liten bloggtorka(wohoo fick nämna detta ord), men ansåg att på söndagar får man vara helt ledig och bara slappa, vi började dagen med brunch här, Nenne kom på besök och vi drack mimosan, nam, ungefär såhär såg det ut..

..om man är blind..men gott var det..

Igår var även min man och fiska, jag fundera ifall jag skulle ha fått hem norsk lax eller fiskpinnar, men ingenting fick jag:( Kanske han skall börja jaga, då skulle jag kanske ens få köttbullar.

Min älskling har börjat prata en massa, och skillnaden mellan nu och då hon föddes är ENORM!! Look at this...

Before..

After..

Nu skall vi pussas vidare så hörs vi senare:)

mwah..