30 maj 2012

Glugg Glugg..

..jahas...Noomi bestämde sig för att denna dag skulle vara en oäten dag, iställe skulle hon dricka typ 1liter mjölk, men mat? Noup. Joo lite stekt ägg gick hon med på att äta, men allt annat var totalt hopplöst? Tänder? Ser inte ut så. Envis? Jupp!! Är helt slut efter den här dagen. Man kan inte tro att jag för bara någon månad sedan googla efter "miten saada vauva juomaan maitoa", medan jag nu googlar "vauva juo ainoastaan maitoa"...suck..

MJÖÖÖLK!!!

Var och laga naglarna, wohoo, på samma gång fick man ju babbla och snarvla, härligt, som en terapisession med en trevligt reslutat.

Det blev pink, love it, med små simppla detaljer.

Har egentligen inte så mycket att komma med idag, inget roligt har hänt, same old same old. Snart har min man semester, vi försöker planera den redan lite grann. Funderade på att fara till Stockholm för en natt, fara till djurgården med Nomppa, och allmänt göra inge extra alls, vill definitivt bara njuta av livet, förra sommaren gick ju till att vänta och  vääänta och väääääänta på att Nomppa skulle komma, men hon var envis som vanligt och kom då när sommaren redan var slut.

Nu skall jag se på Modern Family, typ världens roligaste serie ever..

Nice..

..idag har jag fått uppleva någonting extremt lyxigt. Fick sova till kl.10 på morgonen, och Nomppan sov ännu, junt som jag är tror jag alltid att hon har något fel då hon sovit så länge(typ död), så går ju alltid in i hennes rum, och då vaknar hon senast. Nästa gång lovar jag att inte störa henne, lovar.

Idag är det en dålig dag, tror alla har en dag som dom känner sig fula och äckliga, idag är definitivt en sådan. Jag är finnig, håret är stripigt, magen är svullen...jag aaavskyr sådana dagar. Dessa dagar är även sådana som jag inte då heller orkar fixa till mig, känner mig ful så kan då likabra se ful ut, klä mig i trasor typ.
Go away fula dagen!!

Tror även Nomppa haft dålig dag idag, maten smakar inte, men på under en halv timme idag på morgonen drack hon ½liter mjölk!? Hon har blivit bejbi igen, nouuu.

Nå, kanske min dag piggas upp då jag får mina fina naglar? Någo fint på mig sen iaf. Vilken tröst.