23 februari 2012

Lovely day..

..visst är det skönt när dagen gått vips förbi och man har hela tiden varit i farten, speciellt då mr.F är borta, jag har nästan redan glömt bort att jag är gift, Freddy who?! Nå kanske jag kommer ihåg honom sedan då han kommer tillbaka med mina stora presenter, inte för att stressa honom, men kanske ett diamantsmycke!? eller två? Eller en fin väska!? Ingen stress alltså.

Om exakt en vecka skall jag besöka jobbet igen, skönt med omväxling i vardagen, så istället för att sköta nonparellen Noomi sköter jag sjuka barn, så barn blir det i varje fall. Men dom är härliga, sjuka eller ej.

Idag anlände Noomis höst och vinterhalare, gissa märket? Jag är kär.

Rött, rött, rött..

..I can give you a hint..


Hej hej vink vink..

..jag tror Noomi lärt sig att vinkka, igår höll vi på att vinkka åt varandra och skratta som små galningar då det lyckades, hon vinkar genom att hålla armen spikrak och sedan vifta den upp och ner. Skulle ta det på film men då sluta hon direkt, typiskt. Idag på morgonen fortsatte vi, och det lyckades igen, så kan man nu säga att hon kan vinkka? Iaf ser det sött ut, och hon blir så glad sååå när hon lärt sig någonting nytt. Till nästa skall vi lära oss algebra.

How u doing..

Jee ser fram emot imorgon, det blir pyjamaparty. Jag tror det är 15år sen man senast haft någonting sådant. Får fröken Ansku hit, vi skall ha en vuxen version av pyjamaparty. Det skall bli godis, snacks, vin, skumppa, cider, något gott att äta, bastu, film, skvaller, skratt, kanske gråt?, brunch, övernattning...låter det inte ganska nice?:) Visst blir man glad av sådant, finns inget jag uppskattar mer än att få umgås, det att någon vill lägga lite tid på mig och Noomi, vi uppskattar högt<3

Har fått en ny livsuppgift by the way, lära mitt härliga fadderbarn att säga kakka, det skall bli hans första ord<3

Lite torsdagsfiilis --> Lucky Twice , får mig att tänka på "the golden years"..