29 januari 2014

Målamålamåla...

..har lite på G här, för det första har vi lite börja byta lister här nu, köket och ingången har fått nya fina vita listee iställe för träfärgat, trösklarna vid ytterdörren och badrummet målas och nu skall även räcket vid trappan bli vitt. En till liten detalj är fastsättningsmekanismen som räcket varit fast i så har vi sprayat silver(var äcklig guld färg tidigare).








Så nu är litet av min 'måst-få-fixat'-abstinenstörst släckt..för en stund, sen är det listerna i resten av huset, pånyttmålning av övrebadrummet som är kvar...men tills dess har jag tid att hitta på ääännu mer som måste fixas...never ending:)

Gammalt och nytt..

..ah..bra dag, starta dagen med att kasta nomssan till lekis och sedan styrde jag kosan till kirppis, hitta en helt plastpåse full med stuff, vårhalare åt Saga, massa klänningar, skjortor och byxor åt båda och kurahandskar, allt för 19e, wooho, vilka kicks man kan få:D 

Börjar få lite urk-känsla av de kommande veckorna, nästa vecka startar båtmässan, vilket innebär att bisin sitter fast i mässcentret dag och kväll i 1,5vecka!! Och som grande finale så far han till Florida samma jäkla dag som båtmässan tar slut!!! Dit sitter han och är asig i 1,5vecka!!!! Och som salt i såret så är Noomis lekis stängt då!!! Jävla sportlov!! Så jag sitter ensam med ungarna i 3veckor..så nuuuu alla ni har ni en unik chans att komma och vålgästa oss eller fast flytta in hos oss!!! Annors kommer jag att dö! Och då senast måste ju eilatbobban vara utrotningshotad..:) 

Idag fick ungarna sina pukys förresten, Saga sin fyrahjuling och Nomssan sin tvåhjuling, bra att börja träna balansen på och kommer hoppeligen att vara en hitt på våren/sommaren:) beställde dem från bikester.fi, de var absolut billigast där och gratis frakt och dessutom hemleverans, inte illa:) Sagas är en wutch för över 80cm babysar och den kommer vara perfekt då hon växer några cent till, nomssans är en M-storlek med broms.



God morgon..

...


...suck...