23 oktober 2013

Kukkuuu...

...har varit fart och fläng igen..jag kommer inte ens ihåg vad som hände på söndag...ingenting!? Måndag? Ingenting då heller, vi var bara hemma hela dagen då Saga kommit på att det är roligt att stiga upp kl.5.30. Då trodde jag det bara var dålig tur, men nope, samma grej har fortsatt nu två mornar efter det, HJÄLP!! Jag är ingen morgonmänniska!!! Jag klarar inte av att stiga upp så tidigt. Joo hon har ju börjat sova bättre om nätterna, sover ju från kvällen fram till 5:30..men sedan skall hon stiga UPP!! Nej tack! Och nu har det sedan blivit så att då vi skall aktivera oss med Nomssan(äta, klä på, borsta tänder), så då skall Saga bli surast i världen och vill sova, ingen lugn morgon alls.



Nomssan har blivit super, från att förra veckan pissa och skita ner sig är hon så gott som blöjtorr(ok ett litet misstag hände idag på lekis, bra att man inte hade bytes kläder med, hups), men ännu är hon ju trotsig, det slipper man inte tyvärr..men det behövs välan balans i livet!?



Jag då? Jag har gått och tagit emot jobbturer!!! IIIK!! min första startar 20.11, och då den bekräftades blev jag lite kallsvettig, klarar jag på allvar av att jobba där på jouren nu..redan..igen..? Har ju glömt allt!! Eller har jag? Nå det återstår att se. Har även lite jobbturer i december då min mammaledighet tagit slut, så då får jag ju jobba hur jag vill/kan igen..kommer göra gott för min mammahjärna. Så till mögelhuset tillbaka och hosta/snora..men ack så jag älskar den platsen<3

Idag har jag även beställt tid till optiker, för typ 7år sedan konstatera jag att min syn blivit sämre, did i do anything? no! Nu har jag en tid klagat på att jag inte ser vägskyltarna ordentligt, så idag här hemma hos oss då vi skulle läsa en text så kunde jag inte alls få klarhet vad det stod, medan min syster sedan såg, för mig var texten en klump. Men kanske jag bara är trött? Man blir väl det med under 6h sömn. Men återstår att se på lördag, jaiks!