24 april 2013

But whyy..

..barnens sömnproblem stör mig ännu, har märkt att noomi sover hur bra som helst på dagarna..om vi inte är hemma!!! Hos mamma, hos syrran..but not here, grr! Är vi och gå sover hon medan vi går, sedan vaknar hon oftast då vi kommer hem, samma gäller lillis. Varför uppskattar inte barnen värdet av att få sova? Suck!

Men, igår var en trevlig dag, hade playdate hos min syster, kanske därför det sovs så bra efterråt? Men roligt att barn redan i denna ålder leker tillsammans och kommunicerar på sitt egna fåniga sätt:)

Efteråt var vi och hälsa på Freddys bff:s och Jaanas lilla kille, så otroligt söt<3 och vi fick äran att bli faddrar, härligt med faddersöner då man själv har dom här tanttorna:) så får man köpa lika killstuff också ibland:)

Annors är livet ok, mjöd har gjorts och den är redo för att bli uppdrucken, idag slipper jag lite ut och vädra mitt ruttna face med my friend. Borde dessutom packa för resan!!! Iik! Hinna? När? Fullspäckat program nästan jämt, nå, bara jag kommer ihåg ungarna så är det väl ok:)