6 september 2013

Inredningsflugan..

..jaa den har bitit mig..igen...jävla fluga...jag är så inspirerad på ny matta och tapet, få lite crazyness här i vår stökiga nedrevåning. Har en liten vägg som är så jäkla tråkig, det är den med våra fotoramar, vill joo behålla fotona kvar men vill ha lite färg där bakom också..så mina förslag och tankar ligger bland dessa-->

bye bye tråkiga vägg..
Alternativ 1..
..alternativ 2..
..3..och starkaste kandidaten hittills..
..4..och kanske lite tråkigt?
..5..men Freddy sa starkt NEJ..

Även en ny matta skulle sitta på sin plats, då har jag tänkt på en persisk-aktig matta, fejk såklart för jag har inte 1000e extra för tillfället, men tror det kunde se bra ut här, kanske, endera under matbordet eller sedan vid soffan..



Idag var det familjecafé...vet inte var det någon höjdare, det var nya utrymmen som inte var riktigt planerade för dessa träffar, jag hoppas lite att det flyttar tillbaka till de gamla utrymmen.

Tur är det fredag, och tur kom min man hem redan, för jag orkar inte göra någonting för tillfället, jag är så sååå trött, och Saga har inte riktigt vila sova idag, och sedan skall hon helst vara i famnen...konstant!!  Eller sedan skall jag sitta breve henne, eller nej, FAST i henne, men det räcker inte heller alltid.



Men kanske jag hittar lite energi någonstans ifrån, så att jag kan fara och söka matta och tapeter..och måla badrummet färdigt!!! skulle ju sätta bilder för tusen år sedan, men det blev bara inte av att fixa det sista, alltid är de sista metrarna tyngst!!