1 oktober 2013

Snor..

..jaha...never say never...nu sitter jag här och snorar då dom andra redan blivit friska..störande..jag som trodde jag kom undan..

Nå..på fredag var jag iaf frisk, hade sjukt roligt med kollegorna, vi var mååånga brudar och en man, han var välan lyckligast av oss alla...vi åt på manala och sedan styrde kosan vidare mot erottaja, där fick jag dock tacka för mig och åka bussen hem...moderlig som man är..men lillajulsfesten tänker jag ta och stanna över i stan!!!


Lördagen var också kul, kräftiiis, herregud så mycke gott man åt, och drack, och åt...och skratta magen sjuk fick man även så...så kan definitivt säga att det var ett lyckat v-slut, för på söndag var det sedan marknad och LillaVillans öppning, verka som ett mysigt ställe, hoppas verksamheten fortsätter utveckla sig och att många hittar dit, tyckte söndagsbrunch-idén iaf var något i min smak(kom och äta, läsa tidning ifred, vi tar hand om barnen)..wooow...


Annat då? Joo idag börja hälsostegen, det är folkhälsans grej, meningen alltså att gå 10000steg per dag under hela oktober, jag har gått 4000..hups..men då är jag flunssig och har gått rekordlite idag(mest suttit och blivit uppassad)..skall verkligen satsa på det här då flunssan lättat..


Och barnen? Joo Saga är frisk nu, och hon älskar att sitta, allt som har att göra med att inte röra så mycket på sig är hennes grej, lite snurra runt emellanåt men nöjdast är hon nu i sittläge. Passar mig. Skall välan njuta så länge jag kan.


Nomppa? Även hon är frisk..eller jaa kanske inte i knoppen...idag tyckte hon att det var bra att svälja en peng!!! En 20centtare som skulle sättas i sparbössan sattes iställe i munnen, så mitt i allt blev det en väldigt tyst Nomppa som börja söka efter luft, med lite slag i ryggen så börja det lätta och dräggle rann, men som tur sluta det även efter en stund...så troligen ligger myntet nu i magsäcken och söker sin väg ut, och bäst att det hittar ut!!! Ett mynt nämligen börjar fräta i tarmen efter en stund ifall det inte slipper bort...Men tur hände det inte värre saker, det kommer nog en snabb realitycheck...tänkt hur snabbt ens liv skulle kunna förändras? Usch!!