14 mars 2012

Snörvel part 2

..är uttråkad..solen skiner ute och jag sitter o snörvlar här inne, so sad, tycka synd om MIG!

Tänkte lite share vad jag håller vanligtvis på med på veckorna...eller denna vecka..

Babyrytmik-gruppen
På bilden ovanför ser ni min musikgrupp, eller Noomis musikgrupp. Noomi är enda flickbarnet i gruppen, så många potentiella pojkvänner hittar vi här. Och som ni ser, även andra är pop frälsta:) Trevlig grupp.




På bilderna ovanför ser ni nu mitt senaste projekt, nämligen Noomis gungstol. Denna gungstol är från min mammas ungdom, den var röd och ful från början, så ful att jag inte ville ta bild på den. Men nu är den vit, och har en grå fin krona på sitsen. Passar alltså bra in med vårt färgtema. Jag hoppas att Noomi kommer att uppskatta denna stol och kanske sitta i den inom en snar framtid medan hon ser på barnprogram:)

Snörvel och snyfft..

Jaa-a, man gick ju då och blev sjuk passligt inför resan, jag hoppas denna variant av flunssa går snabbt över, finns inget värre än att snörvla i hettan. Nomppa visa även lite tecken på snuvighet igår kväll, idag på morgonen var hon helt okej, lite krasslig, men man vet aldrig med henne. Jag hoppas definitivt att det går över, vet inte vad som anses att flyga med täppta barn. Tur skall jag på jobb på fredag så kanske jag samlar åt mig en liten survivalkitt därifrån, och dessutom lite råd.

Vi har även sista simningen idag, har simman nu sedan fröken var 3mån. Roligt har det varit, men definitivt inte värt pengarna. Denna session kostar 18e per gång, vare sig du kommer eller ej. Det roliga är över på ½h, och ibland är den halva timmen inte ens så rolig, för oftast är det smockfullt, så du kan knappt röra dig i bassängen. Och gråter ett barn så ekar det i hela rummet och man hör inget annat. Sessionerna före och efter simningen är det ultimata stresstestet, det finns enbart 3 duschar och en omklädningsrum för typ 10pers. Sätt då sedan 15st stressade mammor och 15st barn i det rummet, och alla skall duscha på samma gång, eftersom man inte vill duscha för tidigt för då hinner barnet få kallt, men inte heller bli försenad och tappa någon dyr minut. Skall bli skönt att slippa detta hysteri. I fortsättningen tänker jag besöka simhallar, försöka få mig dit varannan vecka kanske, simma med hela familjen i lugn och ro.