18 december 2011

Fjärde advent..

Så är det söndag igen, denna vecka var en bra vecka, precis som jag gissa. Igår fick jag söta Maria på besök, visst uppskattas det då någon kommer hit på besök, har inte heller sett Maria på evigheter då hon bor låååångt borta, tråkigt då så många bor så långt borta:( Förstår ni inte att jag vill se er oftare??:) Men iaf är det sedan super att ses då man äntligen ses<3

nåjaa, nu är det mindre än en vecka till jul, jippii, en lite trevligare jul än förra året:) var ju meningen att jag skulle jobba då, 4 långa dagar i ett sträck, men det blev att ligga i sängen 7 dagar i ett sträck och spy istället, så den julen var inte så hejssan. Men i år skall vi ha en lite annorlunda jul, för det första är min bror borta, igen, så det blir lite splittrat, men iställe har vi ju två småbarn och Freddy. Första gången jag firar jul med Freddy, så även det skall bli spännande.

Och om en vecka sitter jag på jobb, tänk!! Jag kan själv inte riktigt förstå det ännu, men skall bli trevligt, men vi får hoppas att barnen får vara friska till jul.

Var ju även till borgå på fredag och diskutera med överskötarn och avd.skötaren där, dom var trevliga, och dom tyckte välan om mig också. Överskötaren var med c.2min, sedan sa hon att hon inte behöver se mig mera eftersom hon redan fått ett bra first impression av mig så det räcker för henne, och även att hennes goda vän anställt mig på barnkliniken, så då kan hon lita på mig:D Man blir ju alltid lite glad av att höra positiva saker om en. Men som sagt, de ville gärna se mig jobba där, får göra inhopp så mycket jag vill och det behövs, sedan vill de gärna ha mig där på sommaren och kunde halvt lova mig en plats redan till höst. Men som planen ser ut nu vill jag inte jobba ännu så mycket, någon söndag här och där;) Sommaren vill jag även gärna ha ledig, lite jobba emellanåt, men absolut inte 100%. Men hösten, den är ännu osäker, 75% skulle kanske vara bra, eller 50%. Är ju så himla skönt att bara vara hemma och koppla av, som min man säger. Nå, vi ser hur det blir, det brukar ha tendens att ordna sig.

Idag kommer julgranen, jipii!! MIN första egna julgran<3 Härligt.

Glad 4e advent alla <3