29 maj 2013

kvitt kvitt..


..jaa dött har det varit igen här...och finns en bra orsak..min kära man flydde fältet till Ähtäri och jag blev första gången ensam med båda monstrena, nå, det var ju så att min syster också blev lämnad av sin man så vi slog ihop oss och tänkte att man kommer lättare undan på det sättet. Not. Det var bråk, jäähyn, skrik, gråt, slap-in-the-faces och allt som går att tänkas...och som bonus så ville vår Nomssan inte sova hos min syster...min nomssa som typ själv går upp till sängen varje dag kl.20.30 skulle nu iställe skrika ihjäl sig och mig och vääääägra hållas i sängen. Det sluta med att vi låg alla tre(jag, saga och noomi) i en och samma säng och jag fick krama om Noomi tills hon inte hade några krafter kvar, då var klockan redan nästan 23.00.

Alltså jag har blivit så bortskämd med att hon sover bra på natten och vi har lugna kvällar här, så när det kommer en grop emot blir jag galen, och dessutom har jag inte sett Noomi sådär crazy ever, man fick ingen kontakt i henne och hennes ända mission var att komma bort från sängen och gå ner. Tur slockna hon till slut och jag fick hälla i mig vin. Och tur var Saga snäll under dessa asiga timmar(kanske hon var i shock av allt skrik?). Oh well. Men dit får denna veckas krafter, adjö.

Men min man är tillbaka, jag har simmat, jag har köpt nya lamppor som tröst åt mig själv, jag har bakat, jag har inte städat, jag skall laga barnmat med Mira imorgon, jag skall dricka mera vin, jag skall sola, jag har cyklat, jag skall till frissan...lite såhär ser veckan ut...tack för mig, återkommer då jag igen laddat upp batterierna.