28 mars 2014

Shiny..

..efterlängtad träff blev avbok..så blev utedag med ungarna istället. Har aldrig aldrig gillat att sitta vid sandlådan..eller allmänt vara ute med ungarna då de ännu inte kan göra så mycket annat än gunga eller laga sandslott..eller gå åt fel håll..så no..ingen sandlådemorsa, men en bra fördel med vårt lilla lekområde här är att solen gassar rakt på..så medan ungarna gör sitt så solar jag, perfekt. Idag var även som bonus minefterlängtade granne på plats, så lite sällskap åt mig med.

Har inte visa åt er mitt senaste fynd, ett teak bord från kanske 60-70talet!? Kosta hela 20e, måste lite slipa och olja så var det perfekt, kan vara att det måstes ännu en gång behandlas så är det ännu bättre. Love it.



Köpte även en matta som passar bra in här vid soffan, med tanke på att vi har hundar, en matta som går att tvätta just like that, kan även användas som utematta, men ändå känns den inte sträv, färgen är även perfekt, turkos-beige. Mattan är från Asko och är på ale, fanns även i andra färger och storlekar. Kunde vara ett bra alternativ även under köksbordet.


Och nu ett tips till alla er med barn. Jag har ALLTID avskytt att moppa, aaaavskyr att dra fram hinkken, äckliga moppen och sedan blanda allt som sedan börjar löddra. Och som bonus brukar även ungarna tvätta händerna i vattnet. Så nu har jag lösningen, 1-2-spray moppen från vileda. Vattnet och medlet sätts i själva staven, sedan sprayar du med handtaget den mängd vatten du moppar. Du behöver inte byta vatten varje gång, utan använda det tills det tar slut. Själva moppen tvättar jag såklart. Men den är så slätt att snabbt sväva fram, moppa, och sedan kasta tillbaka i skåpet, tar 1min. Så nu har jag moppat oftare än vad jag säkert moppat i hela mitt liv. Härligt med fräsch doft på nolltid, och rent golv såklart.


Dessutom var den på rea nu till månadens slut på citymarket, så passa på.

Och jag då? Jag är helt återställd nu från op, noll smärta, funderade på att äta lite godis ändå idag. Jag var så lycklig över det här så jag beställde en dejt med herr Kemilä redan i maj igen <3