6 februari 2012

Then there was light..

..jag slapp ut, ut och gå, HÄRLIGT!! Och UTAN att frysa ihjäl, var ute med hela fina familjen, Noomi njöt så mycket att hon slockna efter en liten stund. Den stackarn är helt död efter natten, sov 3h dagssömn, åt, var vaken 1½h och nu sover hon igen, hur skall nästa natt gå?

Då vi är vakna gör vi magmuskler..


Min man är lika trött, han kom just hem och gick direkt på soffan och börja sova. Kännt mig lite ensam idag då alla bara sover, själv kanske man borde sova så man skulle orka bättre upp på mornarna.

Idag är det dans igen, jag var nära att ge upp det hela eftersom I hate mondays, men tack till Ansku så fick hon min inspirerad igen, I can do this.

Nu skall jag, MEGA överraskning, koka kaffe, och äta choko måndagen till ära..

Sömnskola del 3..

..jaa så var den natten över, och jaa vad kan man säga, anser nästan att första natten gick bäst, för inatt tror jag att hon vakna ganska mycket kring 5-6tiden..eller kanske det var redan tidigare. Har bara ett suddigt minne av att Freddy sprungit iaf 5gånger till hennes rum, hur trött är inte han nu månne? Stackarn.
Vet inte hur man skall nu fortsätta, skall hon lixom sova nu resten av nätterna igenom natten? Dont think so. Men man kan alltid hoppas. Bara hon skulle sova ens 6h i ett sträck skulle jag vara tacksam.

Tyvärr har ju vår bebe också blivit flunssig igen, tråkigt, så det inverkar ju på allting också.

Igår var vårt sista veckoslut tillsammans med familjen på en månad, tråkigt att tänka så, och nu är det bara 2veckor så är min man långt långt borta för en lång lång tid, är lite rädd för att måstas fungera som yh-mamma under den tiden, suck och hjälp.