23 maj 2012

Ei millään pahalla..

..men skall den här typen motivera en med att börja med fleksaus? Jag blir snarare ännu värre köttärare efter att jag såg den typen. Förlåt. Är inte ytlig. Påriktigt.

Själv sportta jag med karppaus för x antal år sedan, var överviktig och mådde apa. Bestämde mig en dag att NU skall allt överlopps bort, så lämna bort brödet och pastan och böt ut det mot grönsaker. Gick även ett par gånger i veckan en c.45min länk. Så inte någo STORA förändringar. Vad ledde detta till? Joo gick ner 20kg på ett halft år. Och då offra jag inte mycket av mitt liv. Så har funderat på att försöka på den stilen igen. Nu är det inte 20kg jag vill bli av med, snarare 2kg, men som sagt, är mer motiverad än någonsin nu!!

Skulle gärna starta en grupp här i Sibbo. Inte viktväktaraktig grupp. Utan en trevlig grupp där man träffas några gånger i månaden, går en långlänk(eller något annat kul, innebandy?) och efteråt skulle man fara till någon från gruppen och göra en hälsosam middag. Där skulle man ha på samma gång ett "möte" var man berättar hur det gått, delar med sig tips och recept, motiverar varandra, träffar nya människor. Oj så kul det vore.


Mission..

..jag skall börja springa, inte så som min man som sprang en gång, utan helt for real..iaf tre gånger i veckan, men minimi två. Skall inleda denna sport på söndag på Naisten10, och fortsätta här hemma. Måste först hitta nya skor och träningstajts (snyggt)...I MUST do it!! Har pösat till som aldrig förr, det var världens bästa work out att amma, nu tror jag att jag kan leva som då, men tyvärr, därför måst jag börja springa!! Wish me luck!

Nu skall jag dricka lite vin..

Leave me alone..

...det var definitivt en SUR Noomi på morgonen, denna dag har varit katastrofal, fröken har vägrat låta mig vara för mig själv, inte en sekund, har inte fått se på datorn och inte på telefonen, då har jag blivit uppläxad. Hon kan ha sina dåliga dagar, vem har inte, men hennes dåliga dagar blir MINA dåliga dagar. Är helt kaputt. Till råga på allt sov hon endast ½h, så fick inte ens lite vara på dagen. Tur fick jag min syster och räddaren i nöden, William, hit på besök, då var hon nöjd en liten stund, tills hon blev fröken butter igen. NU sover hon, då när Freddy kommit hem och vi skulle fara till kukkatalo, DÅ passa hon på att somna, så inte slapp vi någonstans. Bättre dag imorgon?

Är igen bored på hemmet, vill göra någonting nytt, vill ha ändring, men vad? Jag är lite uttråkad på vår tavla i vårt vardagsrum-->


Min syster gav mig en bra idé, att sätta ett tyg på den, simppelt, men ger en helt ny fiilis i hela rummet, blev inspirerad på detta tyg--->

Marimekkos Kaiku tyg.

Måste gå och ta en titt på det.

Tavlan..

..här är förresten tavlan jag beställde för länge sedan, söt<3

Hmm..

..glad eller arg? Lets see what the day brings.