12 december 2011

Po.p e pop!!

Im hooked, fick nästan rysningar(positiva sådana) då jag öppnade postluckan idag, två pop byxor hade anlänt åt älsklingen, och som är perfekta för henne. Polarn o pyret är typ som min bror sade, barnets D&G, vilket stämmer, superb kvalite, även då de tvättats tusen gånger ser dom nästan ut som nya, så därför kan man lika bra köpa dom som second hand, kostar bara en liten del av ursprungssumman, men ser ut som nya, så man har kanske blivit lite hooked av t.ex. Fb:s pop huuto hemsida, och olika barnkirppisar där man kan hitta dessa plagg för ett par euro, it is love:) Detta är bara som tips till kommande mammor eller mammor som inte förstått detta ännu:)

Randigt är fint<3


Annat som är pop är barnmat, speciellt min egengjorda, tror Noomi lätt skulle kunna äta ihjäl sig på dom, och ändå är hon smal som en sticka? det är inte iaf mina gener hon fått!!!

Noomi vill..

..äta själv!

Kvalitetstid..

..har jag för tillfället med mig själv, Noomi och hundarna. Mr.F är på lillajulsfest, äntligen far han också lite ut och gör någonting annat. Men måst erkänna att det nog är lite trist redan, är nuförtiden van me sväng och flås, varje dag program och har man villat träffa mig så skall man boka veckor på förhand, men nu har det lugnat ner, skönt?

Måst säga att jag börjar bli lite nervös för att snart fara och jobba lite, satt typ hela natten och fundera på vad vissa mediciner heter, har jag nu redan glömt allt? jag litar på det när folk säger att det kommer tillbaka då man är tillbaka på jobbet, lets hope, annors får ni hålla era sjuka barn hemma då jag jobbar, tror dom är säkrare där:)

På fredag skall jag till borgå och diskutera jobbgrejs, känns även lite för tidigt ännu att tänka på saken, men tyvärr går tiden allt för fort och jag MÅSTE tänka på sådana stuff redan.

Nu sover min lilla flicka ute, måste ju vara skönt då hon sovit där redan en tid.

I år skall jag förresten laga eget julgodis och julsenap, får se vad det blir:) Hoppeligen ger jag inte matförgiftning åt folk till jul.

Mad woman..