12 maj 2012

Sweet..

..gårdagen var superb, var och hälsa på Noomis kompis mamma, och på kvällen och hejja på lejonen till fiiilistältet vid arenen. Kan slå vad om att där var bättre meininki än inne i arenan, skall definitivt vara där ifall vi slipper till guldmatchen.

Idag har varit en busy day, det blev ingen båt i havet ännu som min man planerat, utan iställe öda vi en massa pengar, men på bra grejjer. Skall nu sätta en solskyddsgardin i Noomis rum, i hopp om att hon skulle börja sova längre, för nu vaknar vi kring 6 varje dag, och det klarar jag inte av. 

"jag skall börja sova till kl.9"...

Det blev även dags att inhandla ny bilstol åt fröken, tro det eller ej men hon är en stor flicka nu och behöver därav en större stol. Så nu ryms ingen annan med mig i min bil för frökens stol tar all plats. Men är nöjd med den, tror vi valde rätt.

Blev två st svart röda, de var skönast.

Nu är jag latast i världen, köpte 1kg karkki och skall ligga i soffan och äta mig fet, bantingen får fortsätta sedan på måndag igen. 

Imorgon är det morsdag, äntligen, har konstigt nog inte lyckats klura ut vad min man planerat, och jag brukar vara BRA på det, lyckats nästan varje gång, but not this time, borde jag vara nervös?


Glad Morsdag till alla mammor <3