21 maj 2012

< 3

Så var bröllopsdagen snart slut, its been perfect, även om det hann bli lite stressigt och jävligt i ett skede så hann vi bra till middagen. Det var det godaste jag ätit på länge. Är så glad för min familj, för vad jag har och var jag är i detta skede. Perfekt.

Hemma fortsätter vi med skumppa <3

Resten av veckan skall jag njuta, tänkte besöka the big city, umgås med William..och kanske lite Anna med:) Är glad då en vän äntligen flyttat tillbaka till södra Finland, tänker definitivt se till att få se henne ofta, ordna tjejkvällar med mina systrar(u know sjuksystrar..haha), cant wait.

Fick kontakt med min gamla vän idag, tänk så mycket en människas liv och människan i sig själv kan ändras på en så kort tid. Är glad att jag tog kontakt.

Nu skall vi umgås med Nomppa, hon är lite bitter, kanske för att hon inte fick joina på Timbaali!? Nästa gång.

Skall simma 2.6, jag lovar, bildbevis kommer, gör jag det inte så är jag en looser. Let the challenge begin!!

Förresten..

..så är båtsäsongen öppnad, vem vill komma och åka??

Noomi kan köra

Summer!!

Det är inte så illa att sluta jobbputkin med somrigt väder. Sitter för tillfället och solar på vår gård, har shorts och topp på mig, och det är HETT!! gjorde just det misstaget att jag gick ut och gå med hundarna, o bara SVART, och myyycket kläder. Jag trodde jag skulle dö.

Ska bli bruun!! PS. tips hur man räddar gula gräsmattor?


Idag är en speciell dag, firar pappersbröllop, japp, det är exakt ett år sedan vi gifte oss, och då var det lika varmt som nu. Gud att jag var nervös den dagen, och ingen rohkaisuryyppy fick man heller ta pga megamagen, but I did it, och dagen till ära skall vi ut och äta till Timbaali med min man. Mera firar vi sedan på v-slutet, vet inte vad min man hittat på men har en aning:) Tror inte man firar så aktivt mera sen i fortsättningen, eller brukar foök göra det? Första året är ju nästan mest speciellt, sen kanske 10år, 20 år..osv.

Ett år sedan<3


Idag kontakta jag även en gammal kompis till mig. Vi har inte pratat med varanda på 1½år, hon kanske inte vet att jag har barn och flyttat till sibbo. Men jag har så mycket tid att fundera hit nu så jag tyckte att why not, behöver ju inte blir bf:s men man kan välan höra av hur den andra mår?