26 april 2013

Ja kaiken lisäksi..

..ALLA sover!!!! Det här är en first time ever som jag fått sitta ifred ensam i längre än fem minuter, jag njuuuter, små saker som gör en glad:)

Och snart slipper jag och fredagsshoppa mat all by myself, på agendan har vi räkrisotto med getost, bastubadandet, vin, gooodis och en dålig film, skall njuta som never before..:) och lite städa och packa också, men det är även roligare efter ett litet glas vin..

Friday again!?

Hoh så dessa veckor bara surrar förbi, men det betyder semesteeer för min del. Veckan har varit relativt fullspäckad, roligt, men visst är man lite trött av det också..men du har jag bara värmen att se fram emot<3

Lite om Saga, jag tar tillbaka det med reflux, då jag jämför henne med Noomi så är dom som natt och dag i den åldern. Noomi grät kanske 60% av dygnet, alltid då man låg på mage/rygg, efter matandet, då det skulle sovas och varje kväll gallskrik iaf i 2timmar. Saga är kinkkig på att sova på dagarna, men då och då kan hon dra en 3h sömn, men hon gråter sig aldrig till söms, hon älskar att ligga på lekmattan och se sig själv i spegeln, hon är nöjd då hon fått mat och kan då chilla i sittern eller på golvet utan problem. Visst är vissa dagar mer fyllda med skrik, men måst säga att Saga nog är ett ganska lättskött barn, det skulle säkert Noomi också varit ifall hon inte varit sjuk.

Från en sak till den andra, mitt vagn beroende har inte tagit slut, nu skaffa vi vår sjätte vagn, ok alla förvarar vi inte här och en är såld, men..har ju blivit ivrig med att vara ute och gå, men vår britax b-duals framhjul har lite tagit stryk av att gå hit på de sandiga vägarna, den är kanske mera gjord för asfalt och sen som matkarattaat, är ju perfekt i köpcenter när du får bilstolen där och båda barnen i "sovläge", men nu köpte vi en begangnad phil&teds för mina promenader "offroad", den rullar som en dröm o är lätt som en fjäder, tänker ta med den till grekland. Men lovar, inga fler vagnar..eller stolar!!