25 november 2012

Nattuggla...

..andra natten..alltid lika intressant hur man skall överleva, att vaka och vara gravid är inte en bra kombination, man sväller, man är asigt trött, man börjar må illa..nej nej varför har jag gått me på sånhänt? nå, två nätter kvar efter det här att vaka och sedan inte igen på måååånga år, nice:)
Snart även 3mån kvar till beräknad tid, kort tid men känns ändå så länge, tycker halft år gravid skulle räcka..eller 1mån.

Vi har annors köpt en till vagn åt Nomppa, måst ta och rekomendera den nu åt andra också, själv har vi ju Brios Happy yhdistelmävagn, men den är ganska stor då man bara vill t.ex. ut och gå med hundarna och fröken, så sen lite jobbig att gå dit i skogen med, så nu blev det en Brio Race, fick billigt och begangnat köpt en. Så helt bra att ha två, den större nu till nya bebe att sova dagssöm i, och den mindre och lättare till Nomppan, så kan man enkelt fara ut och gå hela familjen. Har ju även Britaxen B-dual men den tänkte jag mera för shopping och stadsbesök, och då jag ensam måst fara med båda grynen någonstans, hoppeligen en behändig dubbelvagn:)

Race


Snart är det jul!! köpt en julklapp, och den är åt Nomppa, panikering snart? yeah.

Nu borde man kanske jobba?