25 januari 2012

Nytt namn..

..bara för att jag kan:) Så härifrån hittar ni mig från och med NU..

Häärligt..

..finns nog inget bättre än en härlig promenad med sin familj (- Freddy), älskar vintern för den är så vacker, men då det sen kommer för mycket snö eller blir för kallt så är vi inte vänner mer. Men nu är iaf perfekt.

Vi testa gungan för första gången, lite stor ännu kanske.. 
Alla var på gott humör <3

Min man fyller 28år på fredag, och denna gång har han planerat sin egen födelsedagen:D Härligt. Han tar en day off och vi börjar dagen med ett gemensamt morgonmål här. Sedan fortsätter vi dagen med att föra Noomi och skötas till famo och sedan far vi själva ut och äta till Tokyo55. Inte illa eller hur?
Är egentligen skönt att för en gångs skull inte själv måsta stressa med att hitta på någon överraskning eller så, för inget kan toppa det då jag överraska Freddy på sin 25års dag..

Han överraskades på Amarillo, vi skulle på "tumis" och äta..

De flesta kompisar slapp med och fira..

Efter middagen for vi och bowla..

..och sedan avslutade vi natten ute på stan. Perfekt.
Och visst är jag även relativt nöjd över då jag fick Molly Mallones bändet(och publiken..och han själv?) att sjunga för Freddy på sin 24års födelsedag..

"Ha den äran..."

Så jag måst erkänna att jag varit ganska duktig, men nu i år blir det paus, sin present har han redan fått, ett bra tips till er andra, en årsprenumeration av valfri tidning. Så tack för mig.