1 mars 2014

Puuust..

...jaa dit for igen en dag..då jag vaknade hade jag ingen lust att röra mig ur sängen, har inte ännu riktigt samlat ihop krafter från den asiga veckan, men fick mig ändå draget sedan på match, och joo, förlust blev det men bra kämpa vi!! Men gud såna kicks man ändå kan få av det spelet, rekommenderar till alla!!


Nå efter matcherna var man nog sååå mör, för mör för att stressa hem och duscha och sedan igen dra sig in till stan, tyvärr, så istället för drinks with the girls blev det äta tacosallad och dricka vin med familjen. Duger också.

Saga har ännu sin gnällfas på gång, helt frisk är hon nu men kanske inte helt återställd, så hon har gått tillbaka till att sova två dagssömnar igen, men har inte stört oss ännu för hon far och sova lika tidigt ändå, så trött verkar hon också vara. Noomi igen har också börjat mer aktivt med dagsömnar, men det betyder att hon går närmare 10 och sova på kvällen, dont ooooork, så hädanefter tänker jag pina henne att hållas vaken.

Nästa vecka är fullproppad av program, det är musikskolor, sähly, jobb x 3, playdate, shoppingdejt, drinksdejt och så skall jag även försöka hinna ut och springa lite. Fick "komplimanger" av grannen idag att mina kinder far inåt..haha...hon tyckte att Freddy inte lämnat tillräckligt med matpengar åt mig då han var borta, själv var jag ju helt sådär "tack tack". Roligt hur äldre allti tror man typ är sjuk eller inte har råd med mat då man tappat vikt, liksom det är som en negativ grej med det hela, medan folk i egen ålder berömmer då man kanske slankat till sig lite.
Men tyvärr, jag har nog inte blivit någo tightare än, börja ju på måndag med min kesäkuntoon2014 och nu sitter jag och äter jämäkarkkin från igår, suck..nå imorgon är det äntligen RVP som gäller igen, SVETT!! Men min dröm är nog att påriktit komma i form nu, jag har gett upp tanken att skaffa mer barn såhär inom snar framtid och då kan man lika bra ta och satsa på sig själv, har aldrig haft muskler eller haft bra uthållighet, så tänkte det nu är min tid för att satsa på det...bara jag nu ätit upp allt godis...