27 augusti 2013

Dagens fynd..

..efter kirppareshopping fortsatte jag min "billigt-är-bra" trend och for till hong kong med Ansku. Fynda utomhusledlamppor som jag nu satt runt vår gård iställe för dom där runda bollarna. Hoppas dom funkkar också för dom var faktist helt fina.

Sedan hitta vi även wannabe-iittala korulasirasian. Hur fina som helst!! 4,95e styck, fanns i olika färger och storlekar, tog mina två favoritfärger. Visst är de tjusiga? --> 


Ena fick komma som smyckeskrin på mitt nattbord.

..och den andra pryder mitt badrum med tusen hårband och örhängen i. (Min riktiga iittala blev för liten här, men den skall nog hitta en ny plats)

Ett annat bra fynd var filmen som jag aldrig slapp och se då jag vänta Saga, men nu skall den äntligen få underhålla mig!!


Imorgon för Freddy Nomssan till lekis, lyx!! Vad skall jag hitta på?? Kan man bara sitta hemma en hel förmiddag? 

Jaha..

..då var denna dag då gott som över..vart går dagarna?? Börja med kaffe och croissant hos oss efter att de större barnen slapp på dagis, efteråt bar det av till det nya kirppiset i tusby, det heter Murula, fint och fräscht men aaalldeles för litet, så tror inte jag kommer söka mig till det ställe helt igen, inte ens en mikro fanns där..hmm.

Men tur som det var fanns ett annat kirppis där nära, femmatori, men tyvärr räckte inte tiden till att kolla noga igenom.

På tal om kirppisar, guud vad det skulle vara kul att starta någonting eget, har haft många tankar och idéer kring saken. Och joo visst är det tungt och kanske dyrt, men efter att det skulle börja rulla igång skulle det kunna vara hur bra som helst. Visst kan väl drömmar bli sanna?

Jag börjar även känna mig mer som en människa igen, har nu fått sova två nätter sådär relativt bra, Saga har dragit 7h pätkin, hoppas hon tänker fortsätta trenden.