6 mars 2013

Nehej..

..inga känningar ännu inte, eller mådde as då jag steg upp och hade grym huvudvärk, så en trevlig väckning indeed. Bitter är man ju inte alls alltså, foten till skit ännu också, mår skit, ingen bebe, ingen ork, huur kan dom sista dagarna vara så tunga? Med Noomi mådde jag utmärkt enda till slut, orka med typ vad som helst, nu är jag som en säckad gris, hur ska man må om om någongång blir gravid igen? Min kropp är inte gjort för detta märker jag.

Undrar om Noomi har någon aning alls om att vad som kan hända any day now..hon har varit så snäll mot mig. Då jag nu mått sämre och luggit i soffan har hon gärna kommit och ligga breve mig eller sedan lekt snällt för sig själv. Inge onödigt gnäll alltså. Och glad som bara den har hon varit, love her<3 kommer sakna ihjäl henne då jag ligger på sjukhus.

Men..tips för att få den här plågan att starta? Nej..orkar inte skrubba golv! Bada bastu? Det har man provar, ingen betydelse. Hoppa? Går int me foten! Och det legendariska tricket? No thanx! Så..annat?