14 februari 2014

Fredagssången såklart..

..för att nu försöka hålla i traditionen..låt mig presentera Kent...mitt absolut största favorit band genom tiderna...<3 Skål Jocke <3 (inside grej)


Tyvärr tror jag dessa videor syns enbart via datorn..buh..

Men ni som vill ha lite underhållning via telefonen ändå så kan inte rekommendera enough Supermammas blogg...dör lite varje gång jag klickar mig in där..

nej zzzz...

...ja inte förstår jag vad det gick omkring i mitt huvud då jag tyckte att en nattur såhär mitt i veckan skulle sitta bra, eller själva natturen gick bra, hade bra team och jag var yrboll som vanligt, men lite skratt och svininfluenssor senare så slapp jag hem halv 7, väckt blev jag halv 11, så blev inte dom där 5 lyxiga timmarna som jag tänkte. Dessutom har jag haft helt överaktiva ungar, och Saga skulle såklart göra rekord med att hållas vaken..men när hon väl somnat fick jag ta itu med Nomssan vars ögon höll på att ploppa ut ur huvudet av trötthet, så kanske över 100ggr kasta tillbaka i sängen och 45min senare så somna hon äntligen..och nu svider mina ögon...magen kurrar...här ser ut som helvete själv...men har en kall skumpa i kylen...should I? Blir vakio pizzakväll med 1kg godis senare sedan, inge mer speciellt bara för att det är vändag..nope..inget romantiskt trams här inte..urk..


Imorgon skall jag orka iväg på innebandymatch på morgonen sedan, spelar i Esbo och DENNA GÅNG skall vi vinna...tror jag måste ta ut alla aggressioner på motspelarna nu före bisin lämnar oss så att barnen inte behöver se på en sur morsa 1,5vecka.

Men jag har uppskattat att folk tagit mitt rop på hjälp på allvar, har fått inplanerat en hel del kul till nästa vecka, kommer att gå fort..vet inte vad jag skall göra då han kommer tillbaka..lite jobb har jag..men tror jag måste liksom få komma bort en stund sedan och nolla mig själv..så förslag på sådant tar jag även emot tack...

Ansku skicka en ganska träffande bild åt mig.