19 maj 2013

Hipp hurraa..

..dessutom är kära Saga 2mån idag!! Stor flicka<3 tiden går fort..men bra så, fastän jag njuter av bebetiden så njuter jag mer när dom är större och går och äter själv..så i väntan på den tiden:) men scary att redan om 7mån så blir jag "arbetslös"!! Kanske jag sedan vågar göra lite inhopp till jobbet igen!? Kan jag någonting sedan mer? Men viktigast av allt, vem vill sköta två barn?:D 

Kanske Noomi sköter sig själv och lillasyster?


Jag njuuuter!!

Ah..idag är en bra dag. Min man lova redan igår sköta allt, barn, mat, hundar..så att jag skulle få ta och vila ut mig. Har denna vecka känt mig extra trött, tror mina preggohormoner nu försvunnit helt, så har varit helt sliten. Så..idag vakna jag HALV 12!! Jag och saga sov som stockar, nice. Har inte sovit så länge på kanske 4år, har redan lite mer energi känns det som.

Men visst är det lite underhållande att se en man försöka klara av ens arbete, det kanske inte går lika smooth som mitt;) men nog är han helt bra, jag fick lunch och nu sitter jag ensam på vår bakgård och dricker kaffe.



Snart skall vi på dop dessutom, jag och
Freddy är gudföräldrar, eller faddrar då vi inte hör till kyrkan. Själv skall man snart ställa ihop Sagas namngivning, iik, massa personer påväg och jag(+hjälpredorna) skall laga all mat och sådant..challenge!! Sedan skulle lite semester nog smaka bra tror jag, kanske hemmotteluresa till tallinn? Behöver nytt hår tack.

Ps. Visst blev mina(ok mammas jobb) blommor fina? Och dom lever<3