31 maj 2012

Fynd..

..idag var vi lite och fynda, på samma gång försökte vi lite få tankarna bort från allt stress här hemma med att inte äta. 
Mitt första fynd gjorde jag i Kodin1. Hitta en filt till soffan som passar perfekt med resten av temat här nere, dessutom var den på rea.

En gråvit stjärnfilt. Fanns även i blått och rött. 12,95e

Efteråt var vi på kirppis, det har kliat i mina fingrar redan länge, älskar kirppisar, speciellt där man fyndar ordentligt, och idag kan jag säga att jag gjorde det. Hitta t.ex. en p.op. mössa som jag sökt läääänge, för mycket billigare än vad jag sett dem gå för. En ljusrödrandig mössa<3


Så resultatet var två pop mössor, en pop skjorta, ett par pop mokasiner, en benetton t-skjorta, ett par leggingar och en nattpyjamas. Priset var samma som en ny pop mössa skulle kostat, så det är vad jag kallar fynd.


Även Noomi "fynda", fröken STAL den där fula regnbådemasken som finns på bilden!! Gick ut med henne i famnen och märkte senare att hon hade den i handen, och den har varit i hennes hand sedan dess, hon sover för tillfället med den, så kan ju inte föra tillbaka, men vill inte heller veta vem alla spottat på den och  vart överallt den varit..urk..nå..as long as shes happy..eller?

Got milk?

Mjölkfasen håller starkt i, inget annat än mjölk smaka på morgonen, får man sätta en näs och magsond åt småbarn? Och liksom spruta ner mat i dem den vägen? Ger någon lov?
Igår fick den jäkeln spagetti och KETCHUP och t.o.m. det smaka INTE!!! Otacksamma barn, kanske jag måste ta henne till afrikas fattigaste by och visa hur det skulle kunna vara(själv skulla jag ju då fara och sola till mombasa).

Det är konstit, sover mycket sämre nu då Noomi sover bättre. Vaknar många gånger om natten, får sen inte sömn, vaknar före Noomi, och är totalt död efteråt, vad är mitt problem?

Ser fram emot denna dag, har på något konstigt sätt blivit lite spring galen, det trodde jag aldrig om mig själv, har alltid hatat att springa. Men nu kan jag inte vänta att slippa på kvällen ut, sätta på mina supersköna skor, mina bekväma tajts, ipoden med bra musik i öronen, håret fast i ponnare, och ut, bara jag, ensam, frihet..
Det att det kanske någon gång börjar visa resultat är ju bara en bonus. Har satt nya mål, skall klara av midnightrun "tävlingen" på 1h, MAX!!