9 december 2015

Hej pånytt..

..ojoj inte blev det bara ett års paus, sorry for that, har varit lite busy, men tänkte nu försöka hitta lite tid för att skriva min "dagbok" igen..

Vad har hänt:

- Sagas biljud(förra inlägget) var inget, var i borgå på både EKG, thorax och läkarcheck, allt ok.
- Vi fick får lägenhet såld i Nickby och hitta ett pikilite större radhus i Söderkulla, så hela förra årets November gick till att remppa och flytta och jobba.
- Noomi och Saga fick en lillasyster 6.1, en frisk fröken, visst var det första halva året ganska suddigt och hektiskt och stressigt, men vi överlevde den värsta babytiden och kan nu konstatera att Ebba var den lättaste lillasystern ever. Nu är hon 11mån och övar på att gå.
- Har träffat en massa nya människor under Ebbas babytid, tagit upp kontakten med några gamla bekanta, har med andra ord haft fullt upp och helt lediga dagar finns det få av.
- Saga börja lekiset nu på hösten med Noomi och hon har stortrivats.
- Jag är ännu gift(konstigt nog) och har försökt väcka intresset för löpning igen, gick bra tills detta asväder kom.

Så att sådär kort så har det nog hänt lite smått sedan senast, och såhär i framtiden så kommer det att fortsätta hända, kommer troligen börja jobba i april 2016, så då blir vår vardag lite annorlunda, känner att jag nu gjort mitt med att vara hemma, har haft fina 4,5år, men för allas bästa är det bra med lite jobb nu, Noomi vill börja dagis och Saga svansar ju med, Ebba är även stor flicka och väldigt social så tror inte det blir några problem, dagisstarten skulle vara i augusti 2016.

Litet bildcollage från senaste året: