19 september 2013

6mån..

..tänkte ju nästan glömma..Saga blev 6mån idag!! Egentligen glädjer jag mig mer över att dessa 6mån är över och jag överlever..nu blir det ett annorlunda halvår framför oss..mer fart och fläng..men jag nästan föredrar det hellre än mamispotatissäcken..



Så hurraaa för det här..skall fira det med ett glas vin på kvällen..

Annors så är jag så otroligt trött..no ork för någonting typ..eller är så otroligt tungt att stiga upp på morgonen..tänker allti 4ggr att skall jag orka släpa iväg nomssan till lekis..men har nog varit värt det i slutändan..

Idag är det massage som gäller..senare skall jag försöka få mig ut och springa..hur skall motivationen hålla då det är såhär asigt väder??

Onsdag och Torsdag..

...puuust..har varit så down både igår och på tisdagen..och idag...om ni kanske kommer ihåg var jag inte så nöjd med hårfärgen på lördag, ville ha den mörkare, nå, jag fixa problemet med en sävyte som var kanske ett par nivåer mörkare än vad jag hade, färga rötterna, allt såg bra ut och färgen var perfekt, då det var dags att duscha bort färgen FASTNA ALLT PÅ TOPPARNA!!!! Resultatet var snyggtbrun i rötterna, GRÅA toppar!!! Vitsi jag hade dåligt att vara!! Nå eftersom det var en sävyte så börja jag tvätta håret, tvätta det kanske 5ggr och lika grått var det för det!! Då var ända lösningen att blonda topparna ljusa igen..NÅ...iställe för grått hår fick jag orange/ljusrött hår!! Jag ville bara riva håret av vid detta skede. Fan va onödigt med frissa och allt när jag gick och moka hela skiten. Angst, ångest, stress och depression.
Nå, idag börja dagen så bra att min man märkte att han försovit sig, och då tyckte han tydligen att han måste svära tusen gånger i vår sovrum så att Saga helt säkert skulle vakna..tack för det...nå..sen var det de normala morgonsysslorna och Nomssan skulle iväg till lekis. Då jag kom hem hade jag tänkt ta en promenad till närbutiken, men min plånbok var spårlöst försvunnen!! rev och slet allt ut ur väskor och fickor utan reslutat, hann redan ringa en butik och fråga efter den, den var ingenstans!! Posten vår svara inte i telefonen så jag tog bilen ditåt, i all hast måste jag bromssa lite sådär snabbare(hups) och då flög plåmssan ut underifrån passagerarbänken. Nå, då jag redan var påväg mot butiken for jag dit också, och tog den sista hårfärgen..sista räddningen...och jaa, nu är jag nöjd, blev så mörkt jag ville ha det ursprungligen, topparna är inte heller mycke ljusare än resten av håret(kanske lite tröttnat på ombre-stilen)..så kanske jag kan pusta ut nu en stund? Utan kaffe dock har jag blivit.

Glad..trött...

Men..kaos kaos kaos...thank god hade jag skaffat lite hårhjälpmedel före denna katastrof..så mitt hår känns mjukt ännu. Blev nämligen rekommenderad moroccanoil av frissan, verkar vara något som alla har nuförtiden(utan jag), priset dock är 50e för 100ml!! Med min patetiska lön så måste jag tacka nej, men hitta från sokos nätbutik en liknande med samma arga-olja, över hälften billigare!! Har nu använt den efter alla hundra tvättar som jag gjort de senaste dagarna, och håret känns som silke. Not kidding. Rekommenderar varmt åt er som strider med era torra, knutiga, färglösa hår...it is really working.

The dyra stuffet..

The billigare bra stuffet..

Dessutom skaffa jag den berömda Tangle-borsten på samma gång, även perfekt för mitt långa ruffsiga hår...borstar skonsamt igenom det utan att söndra håret eller riva. Nöjd.

Min tangle<3

Gud så mycke text, måste få ut min angst då jag inte kunnat prata med någon då jag inte vågat visa mig utanför hemmet!! Återkommer senare då jag fått kaffe i mig!!