23 augusti 2013

Sommaravslutning..

..dit for den sommaren, roligt var det, massor har man gjort men massa blev ogjort, kommer nog sakna sommaren, men väntar även på att slippa igång med vardagen.

Sedan senast jag skrev har Nomssan fyllt 2år, hon har börjat lekskolan, jag har börjat spela innebandy igen, anmält mig till pilateskurs, Saga har börjat äta av alla sorter men ändå inte riktigt vila börja röra på sig desstu mer och dessutom har vi levt i skräck då vi trodde vi hade vägglöss!!

Noomis kalas var kul, litet för familjen, baka som en dåre, Nomssan verka ha kul i varje fall, kanske nästa år Nomssan bjuder sina egna vänner på kalas:)


Nomssan börja lekskola på måndagen, gick oförvånat bra, lite är hon amöba då jag lämnar henne men då jag söker så har hon oftast full fjong och skall inte riktigt hem. Inga starka reaktioner har jag ännu fått uppleva, varken sorg eller glädje. Men kanske lite trots och protest efter själva lekiset, suck. Själva lekiset befinner sig 5km från oss, är uppe från må-to och kl.9-13. 12 barn har de sammanlagt och tillsammans gör de pyssel och utflykter till tex skogen och åker på teater, kul. Dessutom är det privat så förlorar inga stöd:)

Saga har dessutom börjat smaka på allt världen har att erbjuda, bra går det ner, hon är den totala motsatsen till Noomi, och åt(äter) ju ingenting! Men sova på nätterna gillar inte Saguli för tillfället, vilket gör mig till en monstermamma för det mesta, i need sleeep!!! 
Röra på sig desstu mer är inte heller Sagas favoritgrej, bäst är det bara att ligga som en padda på golvet.


Förra veckan var även en asig vecka, levde i tron att vi hade vägglöss!! Nomssan hade konstiga nippor på kroppen, och efter en del googlande(smart) kom jag fram till att det är de asiga lössen vi lider av!! Så sov ännu sämre om nätterna och var ännu mer angstad än vanligt, och som pricken på i:et var det en stor annons i hbl förra fredan om vägglössens kaotiska spridning! Men nu efter två tarratest(får köpas av tuholaistyperna) kan jag pusta ut, och dessutom har nipporna försvunnit. Nå, någo bra med det här är väl att hela lägenheten är grunligt städad nu.

Om någon känner igen nipporna, let me know! Och nej, det är inte brännässlor eller myggbett!

Men nu måste jag sluta för jag mår illa, inte preggo, bara åksjuk!