4 oktober 2013

nää-ä!!

Alltså jag blir snart galen med den här lilla söta Saga!! hon vill inte att vi ska sova..alls..någonsin..ever...och inte vill hon det heller tydligen...och tydligen tycker hon det är helt okej..



Mina hälsosteg dagar har inte gått så bra...har ännu inte uppnåt 10 000 steg...hups..men tänkte att nästa vecka börjar allvaret, då är jag hoppeligen helt frisk.

Good news..Nomppas 20centtare kom ut, så det tog alltså 3 dagar för den att komma ut..spännande...och den hade tappat all färg!? Hon tyckte det var jätte roligt och då vi ville ha ett foto på henne och pengen försökte hon äta upp den igen!!! jag är rädd att denna blogg snart kommer att ha en lite sorligare klang...

den VAR som ny..

Usch börjar nog få lite höstangst snart..blää..eller mer angst för våren...så mycket som ändras..många som far tillbaka på jobb, eller dom närmaste mammorna för tillfället, jätte sorligt, vill inte bli ensam och sitta igen..eller ensam och ensam..men med kidsen..känner ju sist och slutligen inte så många mammor, iaf inte sådana som bor här nära, tur har man ju peeps som är lediga även mitt i veckan så kanske jag  hittar på saker att göra..

Men för tillfället får jag iaf njuta av v-slutet, ungarna sover, jag korkka skumppa(firar att ungarna sover), äter heeelt för mycket godis, imorgon lunch hos faster Frida och Jycke, kanske gå några steg på stan efteråt..och på söndag är det borgås mega barnkirppis som gäller...så dit far slutet av denna vecka..