24 september 2013

The day..

..vilken trevlig dag, varit fullt upp hela tiden, nå, starta ju dagen med att stiga heeelt för tidigt upp, men tur piggades man upp med att fara och hälsa på Nennisen, alltid lika intressant att försöka ha en normal diskussion med en unge som bara gnäller i sällskapet, men iaf var det roligt att ses:) Men nästa gång gärna utan barn!!


Efteråt fick vi tuholaisliigan på besök, playdaaate!! idag var det extra stökigt, men relativt lugnt, de första gångerna vi hade dessa träffar tror jag det var 5min som INGE barn skrek, annors var det alltid någon som var sur, arg, hungrig eller trött, men nu har det definitivt börjat gå bättre. Det är just bra med det här gänget, kan alltid ses, för oftast är alla 6st ungar sjuka på samma gång och "lider" av samma sjukdom, så idag var det ett gäng host och snorbollar här och höll oss sällskap, perfekt, kanske vi nästa gång spyr alla i kors och tvärs?


Idag har Noomi lärt sig ett nytt ord, "Satan", kom från ingenstans, eller tycker hon typ en gång sagt det tidigare, men var då osäker att förstod hon vad hon sa, nu uppenbara detta ord sig då Freddy retades med henne och kasta hennes pyjamas på henne, högt och argt flög detta ord ur hennes käft...dont get it..det är ett ord jag inte använder...vart snappar som sådant upp?? Satans unge!!


Imorgon är det morgonmål med rekkamiehet och kirppis som gäller,  senare skall jag till Ansku och fixa mina naglar..hurraa för program!!

7:58..

..är klockan och vi har redan ätit morgånmål..usch..det finns positiva sidor och negativa med att ungarna far 8 och sova på kvällen..suck..och då man är kvällsuggla kan jag inte gå tidigt och sova..så att stiga upp kl.7 känns alldeles horribelt!! Har hört att föräldrar går och sover i sina barns sängar ifall barnen inte kan sova, jag försökte det med Nomssan..fick ganska snabbt käsky att "mamma sova egen säng" och sen peka hon mot dörren på samma gång som hon försökte riva upp mig..så det var ingen succe. Så nu är vi alla lite dåsiga här..


Fyy vad kallt det är nu på nätterna, blev att sätta batterierna på..hallåå elräkningar..adjö kyla. Har dessutom påbörja sockperioden..skönt!


Idag är det playdate..jee!! Alltid roligt då det är ens egen tur, att få göra mat och efterrätt..försöker alltid göra någonting "nytt"..men idag är jag nog lite fundersam över vad det blir, kan vara jag har ingredienser för kattmat..tur har vi pizzeria i byn.

Men före playdaten så skall flåmssan till lekis..hon snorar nog lite ännu men verlar inte störa henne alls, hostan är iaf borta, så skall jag under tiden och hälsa på min kära vän till stan..om hon bara vaknar före det:) oh those days då man inte hade en orsak att stiga upp supertidigt  på morgonen..