13 september 2013

The bastu..

..allright..here it is..the change...hitta en gammal bild på vårt ursprungliga badrum/bastu...so before and after...

Before..


..mycket fräschare tak(tyvärr kan jag inte säga samma om min man)..


..och mysigare bastu..

Jee..

..denna dag turned out to be ganska bra ändå fast våra planer ändra sig hundra gånger, min tandläkartid blev avbokad, vi skulle till familjecafét, men det sluta så att vi blev med grannen och chilla vid vår lilla lekplats här, var egentligen helt skönt att en dag såhär på vardagen inte slita iväg oss någonstans, det är alltid en kamp det med, klä på, klä av, rymma, skrika, packa..ugh..så tror jag spara allas nerver på detta sätt, och inte nog med det, just då vi var påväg in med patrasket så kom andra grannen och sa att vi skall komma och äta till dem, och under tiden ville hon umgås med barnen, världens positivaste och omtänksammaste människa jag träffat. Och för att rub it in your face ännu lite mer så har jag nu båda ungarna och sover PÅ SAMMA GÅNG!!

Och när ja nu skrev det där så vakna ju Saga..såklart...så nog om det...

Imorgon är det super dag, startar dagen med sjukt häftiga Raka Bananers konsert, woop woop, efteråt smiter jag iväg till frissan, nice..

Men idag, finally friday, ser fram emot mitt godis, mitt glas vin och chilledill...hoppas ni har en lika lat fredag..lite positiv energi åt er vassego --> :)