14 maj 2013

Kaputt!!

..idag har det varit fart och fläng, starta dagen med playdate, 6st barn och 3st vuxna under vårt lilla tak..hektiskt! Hann kanske själv säga ett ord då man endera kocka i köket eller sedan trösta barn. Efteråt var jag så trött att jag tänkte förgås, men roligt var det, lite blå blev Noomi dock i annsiktet:/


Senare var vi ute hela familjen vid the playground, tydligen ansåg alla andra grannar med barn också att det var en bra ide, så där var vi alla samlade. Har inte träffat mina grannar sådär ordeeentligt tidigare, eller så att man skulle ha långa diskussioner, men märkte nu att jag har ju faktist trevliga och smarta grannar. En av dem var faktist i lite samma situation som jag, fast hon har bara ett barn, men vi kom bra överens och vi skulle försöka tajma våra sandlådelek-tider, eller sedan bara chilla hos varandra och dricka kaffe. Det roliga är även att våra män jobbar i samma byggnad, där brukar dom ses i matkön, vadå att världen är liten? 

Men imorgon skall jag vara bara hemma med mina döttrar, senare kanske sedan snygga upp vår lilla gård med lite blommor, men det behöver jag min mammas hjälp till, tyvärr är jag inte född med gröna fingrar..