24 januari 2012

Error..

..hallåå, har varit latast i byn, tydligen skall inte mammor festa, var ju alltså på bröllop på lördag, där det bjöds blå bål, vet inte vad den innehöll men har varit lite trött efter det.

Fredagen var vi även och hälsa på min kusins nya bebe, sööt, är beben så små faktist? Int har Noomi iaf varit så liten, no no:) Men man får ju värsta bebefebern, lätt skulle det ju gå med två, en under varje arm:D

Lördagen var helt super var skönt att komma lite ut, och umgås med min man utan barn, fast hon är det bästa så tror jag det gör bra att ibland få en liten paus, tror alla mammor tycker det samma. Festen gick bra, träffa trevliga människor, dansa, åt gott, njöt..




















Söndag fira vi Noomis farfars födelsedag, själv var man inte piggaste på plats men Noomi var lika livlig och glad som vanligt:) Är så otroligt skönt att nu ha med sig Noomi på platser då hon har roligt bland folk, det är inte skrik skrik skrik mera som i början, utan nu gapar hon glatt som en liten fågelunge. Är även glad att hon helt tydligt kommer ihåg människor, hon älskar ju sina fastrar och farföräldrar, det ser man. Och även mina syskon duger riktigt bra:) Och mommos glasögon är roliga att leka med, så det finns många annsikten som Noomi gillar, tur det.

Sötast och gladast i världen.

Igår var det dans igen, kanske man ser lite mindre ut som en stel pinne nu, tror man kanske kan ett dancemove eller två då kursen tar slut. Lets hope..iaf skall jag kunna dansa till den här.