19 januari 2012

Mera svett..

..har just plogat vår STOOORA gård, hoh, tungt, och tror jag bröt ryggen typ. Kommi typ 2m snö hit, annors mysigt men inte lätt då man skall gå ut och gå med hundar barnvagn, totalt omöjligt.

Bra plats att sätta hundarna i, så hög snö omkring så de inte kan rymma.


Skulle ju även göra bebemat idag med min syster, hon skulle komma hit me Kalleville men någon idiot hade åkt med megarekka på deras små vägar och kört rakt ner i diket, så rekkan satt där hela dagen och anna kom ingen vart:/ Så denna dag har lite gått till spillo, tur är det innebandy ikväll ändå.

Visst blir ett hem så mycke mysigare med blommor? Säg JA. (och hälsa mannen er)

Ääälska rosor.

Jag vill ha en moccamaster, jag vill jag vill jag VILL. Någon som vill köpa vår kaffekokare? Hur bra som helst, men det är något med moccamastrarna som I like.

Mmm..kaffe.

Sett vår magnettavla? Ser ju ut som ett enda kaos. Kanske lite för många magneter? Aldrig är man nöjd, suck.

Typ 100st magneter,,usch..

Blod, svett och tårar..

..har idag påmint mig själv om hur galen jag är i kirppisar, var idag igen till min favorit bebekirppis och jag FYNDA!! Hitta en massa pop kläder och t.o.m. en pop regnmössa, sötast i världen! Skulle gärna share en bild av mina fynd till er men allt är nu i tvätten. Ni har ingen aning om hurdan kick man får då man hittar ett skitsnyggt pop plagg, och för en strunt summa, that is what I call LOVE.
Ok jag vet, jag är patetisk. Skulle kunna ta ett foto av alla mina pop stuff men då tror jag att ni skulle bli oroliga för mig.

Ränder<3


Imorgon skall det göras Noomimat, skall testa på lite nya smaker, spännande.

Jag vill ha benvärmare, gråa, stora, varma, sköna benvärmare. Var hittar man sådana?

Typ sådana här, men ännu fluffigare..
Hitta just Noomi i den konstigaste sovställningen, hon hade kravlat sig så högt upp att hon hade annsiktet mot huvudändan, liksom helt intråmat i väggen, och sedan höll hon med ena handen i sin speldosa som är ovanför sängen, hon SOV så. Borde ha föreviga den synen.

Nu skall även jag försöka sova, försöka...