17 september 2012

Bråkunge..

..jaa då var man ju verkligen tillbaka till vardagen..efter bara några timmar är jag helt slut. Noomi har inte varit på så bra humör idag, gnällig, elak, arg..helt för no reason..vi har lekt olika lekar men ingenting duger..maten den smakar inte den heller. Då vi var på xning och Noomi och skötas hade hon betett sig exemplariskt, ätit bra och varit nöjd. Vad gör jag fel? Just när jag fått henne och sova och börjat laga mat vaknar hon och är surare än någonsin, försöker ge mat, leka, dricka, få henne att somna om..men ingenting duger, istället högst antagligen söndra hon pappas dator och hällde ut sin saft på mattan..jag är totalt kaputt!!

Nå snart till musikskolan, hoppas hon tar ut sin energi där och sover lite till efteråt, för i need some rest!!!! Skulle kunna sova dygnet runt..

Tillbaka..

..då var min sista utomlandsresa for a long long time över, och skönt var det fast det bara var sverige, vi åt, shoppa, sprang i regnet, spela poker, lata oss i hytten och åt karkki, precis sådant jag orkar med just nu. Perfekt.

Och inte kan man beskriva känslan att komma tillbaka till sitt barn, den är otrolig, gud att man kan sakna att barn på så några dagar. Och snäll hade hon dessutom varit, min ängel<3

En vecka kvar av ledighet nu, är nästan lite nervös, jobba långa dagar, inte ofta som tur, kommer jag ihåg något av jobbet mer el kommer jag vara helt borta? Iik.

Hoppas denna vecka blir en bra vecka, i need it, nog för att Freddy IGEN lämnar oss slutet av veckan..grr..nå tur är det nu bara för två dagar.