9 oktober 2012

24.12 2013..

..då kommer vi inte att vara här, har nu bestämt att nästa jul är jag i thailand. Har så många år varit prat om att fara bort till julen/nyåret, och nu tänker vi fullfölja denna önskan. Härligt att ens EN gång slippa all slask och stress, och iställe njuta av sol och värme. Nog klarar vi väl av det? En 2,5åring, en 9månaders och vi?:) ifall andra har samma känslor att man vill smita julstressen så join us, resan måste man ju snart beställa!!

Musikskola..

..då vi nu missat två musiklektioner med Nomppa får hon nöja sig med musik här hemma, stackars öron..

Rv22

År 2011 då jag var i prag var jag i vecka 22, då var min mage redan huge tyckte jag, alltså två veckor frammåt från vad jag är nu, månne den hinner växa så mycke på denna tiden? Vet inte varför jag blivit sånhän tok som hela tiden tror att någonting är fel, tror inte en dag gått då jag tyckt att allt är ok. Men Noomi var det helt annorlunda, jag var så lugn och harmonisk, allt var hela tiden bra och aldrig var någonting på tok. Nu är jag totalt insatt på att någonting kommer att skita sig, hemsk känsla, hoppeligen lugnar man ner sig snart.
Synd att man inte får dricka så mycket vin, skulle verkligen göra gott för mina nerver nu, kanske vatten fungerar? Pff..

Bilden visar ju inte SÅ mycket, men iaf har jag en bump.

Men iaf fick jag just i mig god mat, mmm, även Noomi gilla raita-sås, exotiska barn. Senare blir det bastu, vet inte när jag badat bastu hos oss senast, kanske för ½år sedan? Spännande. 

Gjorde "blir det en pojke eller flicka"-testet just, nu påstår den att den bisi är påväg, på sommaren var det en tjej!? Kanske det blir någonting mitt emellan?

Var är duu?

Jag är normaliserad, hoh, inget illamående what so ever kvar. Men typ ett kilo lättare blev man, tjihuu då man har vägning nästa måndag, fast det hinner välan komma tillbaka, dubbelt.

Annat jag sutti och fundera på är att jag tycker min mage försvunnit, inte mitt överflöd men bebemagen, tycker den var dubbelt större för tre veckor sen, vad beror det på!? Då jag drar un magen försvinner den helt, poff, tucker att med Noomi blev det redan svårt vid dessa tider att dölja. Nu är det rv20+0 idag, två kilo kommit till hittills. Ett par av mina vanliga byxor ryms på men känns att det är pga bredden som kommit. Men sparkar känner jag tydligt, så kanske det inte är en minimini-me som kommer? Nå på freda ser vi mer.

Idag skall freddy göra indisk mat åt oss, kan vara att magen växer trippelt då.