2 november 2012

Till salu..

..ifall någon här råkar behöva..skulle inte orka med huuto...

Takkrona, 25e

Reserverad för tillfället

Ikea matta, oanvänd, 15e

Tgif..

..hurra...fredag..och idag skall jag få träffa mina väninnor som jag inte sett på evigheter, blir middag på Rivoletto och jag tänker äta tills jag spricker, kanske en klunk vin!? Kanske lite rödvin skulle göra bra åt mitt Hb. (nej jag tänker inte supa och jag vet var gränserna går så att nu ingen stårknar när den läser det här)

Idag har vi även fått tapeterna och lamppan som kommer i Noomis rum, så imorgon är det projekt som gäller, hurraa. Börjar även smitta sig lite nu så att jag skulle vilja lite fixa på nykomlingens rum, fast det nu är så gott som färdigt så skulle jag vila göra en liten ny touch där så att det känns som hennes rum och inte Noomis gamla.

Fick även min lilla färgklick nu till vår ruokailutila, nämligen en orkidé som jag fick av en bekant till present för att jag lånat mina mammakläder åt henne, snällt, och den passa ju perfekt i glasskålen.

Fast kanske någonting ännu fattas...

Simppelt och vackert, alltid behöver man inte sätta ljus i dessa.


Har även bara litet blivit biten av julflugan och skaffat en julblomma, men det tycker jag ännu är helt ok, andra prydnader får komma först senare.



Dagens feelgood låt --->