8 mars 2013

Puh..

..nå idag ha vi fira kvinnodagen med Ansku, vi har ätit som idioter och njutit av varandras sällskap..i hope:D for till den legendariska grekiska restaurangen i flamingo, alltid lika bra betjäning och glatt folk, och roligt att höra Ansku prata grekiska:) vi fick ätbart för över 20€ GRATIS, och jag fick mitt specialkaffe, så får se om det nu börjar hända nåt på v-slute, om inte så jag fick ju även det gratis så det är ju iaf någonting:)

Men att bada bastu efter att man ätit som en flodhäst är inte att rekommendera, jag som skulle bada ut ungen orka sitta vara någon minut och stekas..så nu får jag sittä och fläska på mig med 2kg filmtown karkki iställe..vi hörs..

Glad Kvinnodag..

..idag skulle ju ha varit en helt ok dag att föda med tanke på denna dag, men guess att bebe vill ha sin egna dag, nå, senare idag blir det att fira dagen med Ansku, ska bli urskönt att slippa lite bort. Senare ikväll tror jag att jag skall bada bastu, så om inte superkaffet och 100gradig bastu will do the trick så finns d inget mer jag kan göra.

Vet inte om Noomi börjat bestämma sig för att inte sova dagssömn mera, detta gör mig lite orolig!! Igår for hon och sova närmare halv 4, så två timmar satt hon och prata i sitt rum, idag verkar det bli en likadan dag. Igår sov hon dessutom bara typ 45min sedan, i dont like this!! har blivit bortskämd av att få vara ifred eller till och med sova iaf 2timmar på dagen, snyfft.

Men idag är det fredag, hurraa...återkommer...