30 augusti 2013

Trevligt..

..denna dag har gått ganska bra trotts tröttheten..saga sov 20min då Noomi var hos grannen.."yey"..så gick över till grannen med bulla, där blev jag sedan bjuden på kaffe och barnvakt till båda ungarna några timmar..skönt..trevligt med trevliga grannar, visst märker man att ingen skillna var man bor, så det är nog grannarna som gör mycke att hur man trivs.

Har haft sendrag i ena vaden nu hela dagen..jaiks..hoppas det lättar snart så att jag klarar av att springa!!

Imorgon är det även min mommos födelsedag, hurraa mommo<3 skall baka kaka och muffinsar då dom jag gjorde på Noomis kalas fick beröm, vad roligt. Denna kaka skall bli lite mer neutral, men har nu köpt redskap som gör det lite enklare.


Grrr..


..det skulle bara VÅGA regna imorgon då vi skall springa!!! I object!!!

Ojoj..

..nå..min gissning for än en gång rätt..jag hade just börjat drömma så blev jag väckt av skrik, kollade klockan..10min hade gått från när jag kolla de senast..hooray..efter det var det skrik med jag vet inte hur många minuters mellanrum, många..i ett skede börja jag redan må illa av allt..flashbacks från graviditeten..hujj!! Men låg som en padda i sängen till kl.8.30, sedan kom Nomssan och ockupera sängen, dags att stiga upp..

Nå, kl.10 plinga grannen på, prata lite finska med Nomssan(som verka förstå vad hon mena, tex ta skorna på), och sedan traska de iväg, sedan blev det projekt få Saga att sova, tog sin lilla tid, men nu snarkar hon ute, och jag sitter på köksmattan, vet inte riktigt varför, är såå trött, men kan inte tänka mig att sova, har på något sätt så svårt att ta emot hjälp och känner mig nu besvärlig och undrar ifall jag borde söka Nomssan tillbaka..suck..


Men i väntan på ikväll, får massa finbesök och på agendan finns lite spring, lite pizza, 1kg godis, spel och film..hurra för det:) 

TGIF!!!